Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: helyzetjelentés Messi maradásáról

Miközben a fél világ az miatt izgult, hogy akkor vajon valóban szakít-e egymással Lionel Messi és az FC Barcelona, a dolgok kisimulni látszanak a felszín alatt. Mondjuk és mutatjuk a legfrissebb információkat.

Egy héttel ezelőtt, mikor a Barca sztárjainak jelentkeznie kellett a szezon első edzésére és a koronavírus-tesztre, Lionel Messi nem jelent meg. Az argentin sztár ekkor még továbbra is presszionálta a vezetőséget, miszerint miattuk akar elmenni a klubtól. A Manchester City és a hatszoros aranylabdás egykori edzője, Pep Guardiola szinte biztos befutónak tűnt.

A hét végére azonban jött a megkönnyebbülés Katalónia büszkesége számára. Messi saját maga jelentette be a Goal.com segítségével: a 2020/21-es idényre még marad a Barcelona keretében.

Azonban Messi továbbra sem jelentkezett sem edzésre, sem bármilyen hivatalos formában. Pedig állítólag a csapattársak már nagyon várják vissza maguk közé. Állítólag az új frontemberré előlépő Griezmann is példaképére vár.

A jelek szerint a Messi család továbbra is pihenéssel tölti idejét. A „Bolha” tegnap egy kirándulós képet töltött fel gyermekeiről a hivatalos Instagramjára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés,