Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi nem jelenik meg a Barcelonánál! – sajtóhír

A Barcelona csapatától távozni szándékozó Lionel Messi katalán beszámolók szerint arra készül, hogy nem jelenik meg a vasárnapi napon a klubjánál…

A Barcelona együtteséhez közeli, megbízható forrásnak számító katalán RAC1 rádióadó értesülései szerint Lionel Messi szombaton arról tájékoztatta a klub vezetőségét, hogy vasárnap nem jelenik meg az edzőközpontban, ahol a felkészülés hétfői megkezdését megelőzően koronavírus-tesztet végeznek a játékosokon.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Blaugrana színeiben, és bár az évek során időről időre korábban is felröppentek a távozásáról szóló pletykák, a klub iránti elkötelezettsége olyan erős volt, hogy mindezt nem lehetett komolyan venni. Most viszont a játékos bizalma alaposan megingott a Barca vezetősége irányába, és nem túlzás azt állítani, hogy minden eddiginél közelebb áll ahhoz, hogy elhagyja szeretett csapatát.

A spanyol lapok úgy vélik, Messi ezzel a magatartással is azt szeretné nyomatékosítani, hogy mindenképpen feltett szándéka, hogy elhagyja a Barcelonát, a legkisebb kételyt sem szeretné már megadni a maradása felé.

A katalán klub úgy reagált Messi üzenetére, hogy kötelező megjelennie vasárnap a Ciutat Esportiva Joan Gamper Edzőközpontban, ellenkező esetben szerződésszegést követ el, ami pénzbüntetéssel járhat.