Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United lecsapna a Real kegyvesztettjére – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint a Manchester United együttese komolyan fontolóra vette, hogy megkísérli a Real Madrid létszámfeletti szélsőjének megszerzését…

Az Express információi szerint miután a Manchester United hosszas huzavona ellenére sem fogja tudni megszerezni Jadon Sancho játékjogát a Borussia Dortmund csapatától, ezért új alternatívát kerestek a szélső posztra, és a Real Madrid együttesénél már jó ideje parkolópályára helyezett Gareth Bale leigazolását vették fontolóra.

A 31 esztendős walesi szélső 2013-ban közel 100 millió euró ellenében tette át székhelyét a Tottenhamtől a Real Madridhoz, s éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt, ám a tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem egyszer a mellőzés sorsára jutott. Már múlt nyáron rendszerint cikkeztek a távozásának lehetőségéről, állítólag Kínába hívták, de Florentino Pérez klubelnök végül az utolsó pillanatban visszamondta az üzletet.

Bale viszonya azóta sem rendeződött a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát. 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, a Bajnokok Ligája újrakezdésében nemes egyszerűséggel nem kívánt részt venni.

Szerződése még két évig köti őt a madridi klubhoz, magas fizetése és piaci értéke miatt nagyon nehéz dolga lesz a Realnak vevőt találnia rá, de talán a MU azon kevés csapat egyike lehet, amelyik megengedheti magának ezt a kiadást, és még hajlandóságot is mutat Bale megvásárlására…