Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német Kupa: az első osztályú csapatok a vasárnapi játéknapon is jól szerepeltek – eredmények

Folytatódott a Német Kupa első köre a vasárnapi játéknappal, ahol 11 mérkőzést játszottak a csapatok. Nagy meglepetés nem történt, és az összes első osztályú csapat továbbjutott a következő fordulóban.

A vasárnapi játéknapon egy mérkőzést, az FC Schweinfurt-Schalke 04 összecsapást halasztották el, mert a harmadosztályú Türkgücü München csapata benyújtott egy fellebbezést a Shcweinfurt az ellen, miszerint nem nekik, hanem a müncheni csapatnak lenne ott a helye a kupában.

A Hoffenheim a harmadosztályú Chemnitzer csapatával találkozott, és mivel még a hosszabbítás után is csak 2-2-re álltak, ezért a büntetőpárbaj döntötte el a továbbjutást, amit a Bundesliga-csapat nyert meg. A Bayer Leverkusen azonban gálázott negyedosztályú Norderstedt ellen, és összesen hét gólt lőttek nekik, amelyet hat különböző játékos szerzett. A Bundesliga-újonc VfB Stuttgart is hozta a kötelezőt a harmadosztályú Rostock ellen, bár mindössze csak egy gólt tudott lőni. A Freiburgnál a hajráig úgy tűnt, hogy hosszabbítás fog dönteni a továbbjutásról, de végül még rendes játékidőn belül legyőzték a harmadosztályú Mannheimet.

A már említett és a további eredmények:

Chemnitz – Hoffenheim: 2-2 B.u.: 2-3
Norderstedt – Bayer Leverkusen: 0-7
Rostock – VfB Stuttgart: 0-1
Mannheim – Freiburg: 1-2
Elversberg – St. Pauli: 4-2
Kaiserslautern – Regensburg: 1-1 B.u.: 1-2
Rielasingen-Arlen – Kiel: 1-7
Steinbach Haiger – Standhausen: 1-2
Wiedenbruck – Paderborn: 0-5
Wehen – Heidenheim: 1-0
Magdeburg – Darmstadt: 2-3 (h.u.)