Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Messi megint középpontba került!

Alighogy lezárult a hatszoros Aranylabdás klasszis barcelonai jövőjével kapcsolatos Messi-saga, a Barca 10-ese a hétvégén újra középpontba került (…)

(…) Legalábbis a spanyol sportsajtónál!

Történt ugyanis, hogy szombaton a Nástic ellen játszott felkészülési mérkőzést a Barca (3-1-re nyert is, Coutinho, Dembelé és Griezmann gólajival – a szerk.), ahol Messi érezhetően még nem vette fel a ritmust, és elsősorban nem is a játékát illetően.

A Nástic középpályása, Javier Ribelles és Messi között heves szóváltás alakult ki, utóbbi ugyanis nehezményezte a túl szoros és kemény emberfogást. Messi nem is hagyta szó nélkül Ribelles pályán belüli viselkedését.

“Mit csinálsz idióta? Abbahagyhatnád már az  állandó rugdosódást!” – Idézi fel Messi állítólagos szavait az As című sportnapilap.

A spanyolok megszólaltatták Javier Ribellest is, aki állítja, csak a dolgát végezte, és egy edzőmeccshez mérten keménykedett csak. A Nástic játékosa egyébként hozzátette azt is, hogy azt válaszolta Messinek, hogy ő a legjobb futballista, és hozzászokhatott volna ahhoz, hogy őt csak is ily módon lehet megállítani.

Hiába, manapság nem kell sok ahhoz, hogy Messiről beszéljenek, különösen Spanyolországban…