Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar súlyos eltiltást kaphat a kakaskodása után

A brazil sztár a Marseille elleni bajnoki mérkőzés hajrájában megütötte ellenfelét, ami nem marad következmények nélkül.

Mint ismert, a Paris Saint-Germain elvesztette második bajnoki találkozóját is a Marseille ellenében, azonban a mérkőzés hajrája sikerült igazán izgalmasra, ugyanis tömegjelenet alakult ki, ahol többen a kiállítás sorsára jutottak, köztük Neymar is.

Az RMC Sport értesülései szerint akár hétmeccses eltiltást is kaphat a Marseille elleni mérkőzésen ellenfelét tarkón ütő brazil válogatott labdarúgót. Neymar szerint a vendégek futballistája, Álvaro Gonzalez rasszista megnyilvánulásokkal illette őt, majomnak nevezte, majd az édesanyját is a szájára vette, és nem a jobbik értelemben. A 28 éves támadó nem bánta meg legelőször tettét, sőt, csak azt sajnálja, hogy nem arcon ütötte a spanyol védőt.

“Az egyetlen dolog, amit bánok, az az, hogy nem az arcát ütöttem meg annak a s*ggfejnek. Persze a videobíró könnyen kiszúrja az agressziómat, de most azokat a képeket akarom látni, amelyen az látszik, hogy az a rasszista azt mondja nekem: – A k***a anyádat, te majom!- Ezt akarom látni!”– mondta a mérkőzés után dühösen a PSG sztárja.

A francia szövetség vizsgálja a történteket, és a szabályok értelmében Neymar hét-, míg Gonzalezt akár tíz bajnoki mérkőzésre is eltilthatják.