Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma lecsapna a Juventus védőjére – sajtóhír

Marash Kumbulla várható megszerzése mellett újabb védőre feni a fogát a tulajdonosváltáson a közelmúltban áteső AS Roma csapata, és ezúttal egyenesen az olasz bajnok Juventustól igazolnának…

 

Az olasz átigazolási szakértő Fabrizio Romano értesülései szerint az AS Roma készen áll arra, hogy elvigye a létszámfeletti Mattia De Scigliót a rekordbajnok Juventus együttesétől.

A mindkét szélsőhátvéd poszton bevethető De Sciglio 2017-ben tette át székhelyét a rekordbajnokhoz az AC Milantól. A 27 éves bekk azonban a Juventusnál képtelen volt hosszútávon állandó játéklehetőséget követelni magának, két és fél szezon alatt 44 bajnokin szerepelt, a 2019-2020-as kiírásban részben sérülései miatt is mindössze 9 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban. Azonban Pirlo kinevezésével a torinóiaknál végképp meg lettek számlálva a napjai, mivel az új mester nem számolna vele a jövőben.

A forrás szerint akár még egy csereüzlet is körvonalazódhat az érintett klubok körül, ugyanis a Zebramezesek már hosszabb ideje szemeznek a “Farkasok” rutinos bosnyák gólvadásza, Edin Dzeko leigazolásával, és mivel egyre jobban szorítja őket az idő, könnyen elképzelhető, hogy nem nagyon lesz más megoldásuk a csatárerősítésre.