Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: Hazai pályán kapott ki a Marseille! – videóval

A Marseille és a St. Étienne is két győzelemmel kezdte a francia pontvadászatot, így az volt a kérdés, hogy melyik gárda őrizheti meg 100%-os mérlegét. Az ütközetet végül a vendégek nyerték, így 3 kör után ők állhatnak a tabella élén.

Az utolsó elmaradt mérkőzést pótolták be az 1. fordulóból, ahol már a 6. percben megszerezték a vendégek a vezetést. Hamouma tökéletesen érkezett Macon beadására, és a kapufa segítségével a hálóba került a labda, 0-1! Az egész első játékrészben mindkét fél rengeteg hibával játszott, de ezek közül egyet sem tudtak kihasználni, így 0-1-es állással vonulhattak szünetre.

Az 54. percben hatalmas egyenlítési lehetőség adódott a Marseille előtt, de Ake csak a felsőlécet találta el ziccer helyzetben. Egy minutummal később Sansone is nagy lehetőséget puskázott el, 7 méterről, szemben a kapuval. A 70. percben Bouanga duplázhatta volna meg a vendégek előnyét, azonban Mandanda nagy bravúrt mutatott be. 5 perccel később Bouanga már nem hibázott. Nourdin ugratta ki a szélsőt, aki ezúttal nem adott esélyt Mandandának, 0-2! A mérkőzés végén még Thauvin szabadrúgását kellett hárítania Moulin kapusnak, de ezen kívül nem volt komoly lehetősége a Marseillenek. A vendégek teljesen megérdemelten vitték el a 3 pontot, és már csak ők mondhatják magukat 100%-osnak a bajnokságban.

Marseille – St. Étienne 0-2 (0-1)
Helyszín:
Stade Vélodrome Vezette: Ruddy Buquet
Gólszerzők:
ill. Hamouma (6’), Bouanga (75’)

A mérkőzés összefoglalója:

A bajnokság aktuális állása: