Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Luka Jovic maradása még koránt sem biztos – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid csatára, Luka Jovic annak a lehetőségét keresi, hogy hogyan tudna kölcsönbe menni a szezonra. 

Sérülések, a beilleszkedés hiánya és Karim Benzema is közrejátszott abban, hogy Luka Jovic debütáló szezonja a Real Madridban felejthető legyen. Bár a távozásáról szóló hírek mostanában lecsendesedtek, a spanyol Marca információi szerint a szerb támadó most mégis keres egy kiskaput, amivel kölcsönben játszhatna egy másik csapatban, hogy játéklehetőséghez jusson és tovább tudja építeni a karrierjét, ami megfeneklett Madridban.

A Real Madrid azonban nem mondott még le Jovicról, ahogy Zinedine Zidane sem, amit az is jól mutat, hogy nem engedték el, és számolnak vele a szezonban. A kérdés csak az, hogy a támadó megkapja-e azt a lehetőséget, amit szeretne, alapemberré váljon és visszatérjen a legjobb formájához.

A szerb játékos ezért kezdett el inkább egy új csapatot és ajánlatokat keresni, hogy így minden fél jól járjon. Ő megkapja a perceit, a kölcsönért akár még fizetne is a Real Madridnak egy klub, és a szezon után úgy térhetne vissza, hogy talán ismét az Eintracht Frankfurtban mutatott formájában focizna. Mindehhez azonban sietniük kell, mert a transzferablak október 1-jén bezárul.

Az elmúlt hetekben az AC Milan és a Hertha BSC érdeklődéséről lehetett hallani, és talán a kettő közül a berlini csapat lehetne az, ahol komfortosabban érezné magát a támadó az ismerős környezetben.

Az előző szezonban Jovic 27 meccsen játszott a Real Madridban, azonban mindössze 806 percet tölthetett el a pályán és csak 2 gólt szerzett.