Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér korábbi csapatához a Real kegyvesztettje – sajtóhír

A szigetországi sajtó szerint egyre inkább a célegyenesbe fordul a Real Madrid által mellőzött rutinos szélső klubváltása, aki korábbi állomáshelyére készül visszatérni…

A Daily Mail értesülései szerint a Real Madrid csapata mindenben megállapodott a Tottenham vezetőségével, hogy Gareth Bale-t kölcsönadja korábbi együttesének 13 millió fontért cserébe. A forrás szerint az üzlet már megköttetett, és csak a hivatalos bejelentés hiányzik, melyre akár már a csütörtöki napon sort is keríthetnek.

A 31 esztendős Bale 2013-ban közel 100 millió euró ellenében tette át székhelyét a londoniaktól a Real Madridhoz, s éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt, ám a tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem egyszer a mellőzés sorsára jutott.

Bale viszonya azóta sem rendeződött a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát. 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, a Bajnokok Ligája újrakezdésében nemes egyszerűséggel nem kívánt részt venni.

Az angol lapok úgy tudják, hogy José Mourinho nagy rajongója a walesi szélsőnek, és annak idején már a Real Madridnál töltött időszaka alatt is szívesen dolgozott vele, végül éppen a távozása után igazolták le.

Annak ellenére, hogy korábban szó volt esetlegesen játékoscseréről, például Dele Alli üzletbe való bevonásáról, a forrás szerint a Spurs csak a fentebb említett anyagiakat fogja adni egykori labdarúgójáért cserébe.

A szakértők szerint Bale visszatérése az utóbbi időben gödörbe kerülő Tottenham számára legalább akkora lökést adhatna, mint amelyet tavasszal Ibrahimovic visszatérése jelentett az AC Milannak…