Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: a Manchester City háttérbe szorult védője érkezhet – sajtóhír

A Kalapácsosok a manchesteri együttestől a szinte biztosan távozó középhátvédet kaparintanák meg.


West Ham United a Manchester Cityben szereplő John Stones-t szeretné a következő napokban leigazolni, akiért hamarosan tehetnek hivatalos ajánlatot is, angol sajtóinformációk szerint.

A 39-szeres angol válogatott védő helyzete végleg megpecsételődhet, amennyiben a Bournemouthtól sikerült megszereznie az égszínkék mezeseknek a holland Nathan Akét, ezért ő maga is belátta, hogy a távozás lehet a legkézenfekvőbb megoldás a számára. Ezidáig úgy nézett ki, hogy az Arsenal lesz érte a befutó, azonban mostanra a Kalapácsosok tűnnek a legesélyesebbnek, akik egy 25 millió eurós ajánlatot készülnek tenni a napokban.

A 26 éves középhátvéd 2016-ban csatlakozott a Manchester Cityhez az Everton együttesétől 55 millió euróért, így nem keveset bukhatnak rajta a “Városiak”. Stones a négy idénye alatt 133 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. A 2019/20-as idényben viszont mindössze 1554 percet tölthetett a pályán minden versenysorozatot figyelembe véve, de ezt is csak azért, mert többször sérüléshullám sújtotta a City védelmét.