Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol Ligakupa: jelentős meglepetés a csütörtöki játéknapon! – videóval

Abszolút felborult a papírforma az Angol Ligakupa zárónapján, két élvonalbeli klub is búcsúzott a kiírástól.

A játéknap legkiegyenlítettebb összecsapásán két, a védelmeiről elhíresült együttes csapott össze, amely be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, és egy igen brusztolós, “angolos” mérkőzésnek lehettek szemtanúi azok, akik a Burnley és a Sheffield United egymásnak feszülését választotta a csütörtöki este folyamán. Végül Sean Dyche csapata mindössze egy tizenegyespárbajt követően tudta kiharcolni a továbbjutását, ezzel várva a következő forduló sorsolását.

Burnley – Sheffield Utd: 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Vydra (67.)  ill. McGoldrick (4.)
Kiállítás: – ill. –

A játéknap legnagyobb meglepetését az a Wolves szolgáltatta, amely az Angol Ligakupa többi résztvevőjével ellentétben mellőzte a jelentős változtatásokat, így szinte 1-2 változtatást eltekintve a legjobb kezdőjével égett meg hazai pályán a Stoke City ellenfeleként, a csalódott rajongók legnagyobb bánatára.

Wolves – Stoke: 1-0 (0-0)
Gólszerzők: –  ill. Brown (86.)
Kiállítás: – ill. –

A Wolves blamáját követően a Brighton and Hove Albion megmutatta hogyan kell ezt csinálni: a hétvégi kezdőben 11 poszton módosító Graham Potter teljes B csapattal verte tönkre az AMEX Stadionba érkező Portsmouth együttesét, amelynek egy jelentős helyzetén kívül szinte momentuma sem volt az összecsapás folyamán.

Brighton – Portsmouth: 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Mac Allister (38.) Jahanbakhsh (54.) Bernardo (57.) Gyökeres (71.)  ill. –
Kiállítás: – ill. –