Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: “Karrierem legnehezebb döntését kellett meghoznom!”

Elköszönt a Bayern Müncenhtől a saját bevallása szerint “karrierje legnehezebb döntését” meghozó Thiago Alcantara.

A pályafutását a Liverpoolnál folytató spanyol válogatott játékos szívhez szólóan búcsúzott Münchentől, a Bayerntől, a szurkolóktól a közösségi médiában.

“Lezárult egy újabb fejezete karrieremnek, egy csodálatos klubnál, ahol 7 éven át felnőttem, mint játékos. 

Sikerek, örömök, rosszabb időszakok… mindenből kijutott a számomra. Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy álmokkal teli fiatalemberként érkeztem Münchenbe, és abszolút kiteljesedve távozhatom, úgy, hogy a Bayern mellett a helyi kultúra és a történelem örök nyomot hagyott bennem.

Megtanultam egy szeretett tradíciót, amitől most búcsúznom kell, de sohasem felejtem el, hogy ‘Vagyunk akik vagyunk!’ (Mia San Mia, a Bayern híres jelmondata – a szerk.)

Fantasztikus pillanatokat élhettem át a városban, a Sabener Strassen (A Bayern főhadiszállás -a szerk.), vagy szeretett stadionunkban, az Allianz Arenában. Köszönök mindet a Bayern-családnak,  különösen azt, hogy minden egyes másodpercében szeretettel viseltettek irántam. 

Karrierem legnehezebb döntését hoztam meg, úgy hogy pusztán azt néztem, hogy mint játékos szeretnék belevágni egy újfajta kihívásba, amellyel további tapasztalatokat szerezhetek. 

Bajorország mindig az otthonom lesz! Köszönöm FC Bayern!”