Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dupla igazolást jelentett be a Tottenham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy megszerezték a Real Madridtól Gareth Balet és Sergio Reguilónt.

Gareth Bale 7 év után visszatért a Tottenham gárdájához. A walesi támadó egyelőre kölcsönbe érkezett a “Sarkantyúsokhoz” minimum egy évre. A Spurs átvállalta a 31 esztendős játékos fizetésének a felét a Real Madridtól, de így is ő lett a Tottenham legjobban fizetett futballistája.

Bale még 2013-ban szerződött a Real Madridhoz 101 millió euróért, ami akkor átigazolási rekordot jelentett. A 7 év alatt 2 bajnoki címet és 4 BL trófeát nyert, valamint egyszer a Király-kupát is elhódította a csapattal. A Real szerelésében összesen 251 alkalommal lépett pályára, amelyeken 105 gólt és 68 gólpasszt ért el.

A londoni alakulat másik szerzeménye Sergio Reguilón. A spanyol hátvéd az előző szezont kölcsönben töltötte a Sevillánál, ahol kiváló teljesítményt nyújtott és Európa-ligát nyert. A beszámolók alapján a Spurs 30 millió euróért szerezte meg a védőt, de a Real Madrid 45 millió euró ellenében a későbbiekben visszavásárolhatja a 23 esztendős futballistát.