Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott új kapusával a Chelsea – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Chelsea együttese immár nagyon közel került a várva várt új kapusa megszerzéséhez…

A Goal.com beszámolói szerint a Chelsea együttese szóban már megállapodást kötött kiszemelt kapusa, Édouard Mendy szerződtetésével kapcsolatban, akinek 5 éves kontraktust kínálnak, a francia Rennes csapata számára pedig 22 millió fontot fognak fizetni.

A 28 éves szenegáli válogatott kapus eddig egész pályafutása során Franciaországban védett. Az aktuális Ligue 1-listavezető breton gárdához tavaly igazolt át, és az elmúlt, csonka idényben 24 bajnokin állt csapata kapujában. Mendy azt megelőzően az alacsonyabb osztályú Cherbourg kapusa volt, valamint a másodosztályból a Reims feljuttatásának is részese volt, és a 2018-2019-es évadban csapata összes élvonalbeli bajnokiján szerepelt.

Mint ismeretes, a londoni “Kékek” nem elégedettek az annak idején kapusok közti világrekord-igazolásként megvásárolt Kepa Arrizabalaga szerződtetésével, miután a spanyol portás egyre több hibát vét. Frank Lampard menedzser bár kitartott a klub választása mellett, a világsajtó már kész tényként kezeli, hogy nincs többé jövője a Stamford Bridge-en, és új első számú hálóőr érkezik a helyére.