Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holland támadóval erősített az Atalanta – HIVATALOS

Az egymást követő második évben Bajnokok Ligája-résztvevő Atalanta együttese egy tehetséges holland támadóval mélyített csatársorát…

 

Az Atalanta együttese kedden délelőtt bejelentette, hogy a PSV Eindhoven csapatától megszerezte a tehetséges csatár, Sam Lammers játékjogát. A kiszivárgott híresztelések szerint a bergamóiak 9+2 millió eurót fizettek érte a holland klub részére.

A 23 éves támadó 2015-ben mutatkozott be a PSV első csapatában, azt megelőzően az eindhoveniek korosztályos csapatait szolgálta évről évre. A 2018-2019-es szezonban egy másik holland első osztályú csapat, a Heerenveen részére adták kölcsön, melynek soraiban több lehetőséghez jutott és 31 bajnoki mérkőzés alatt 16 találat formájában bizonyította rátermettségét.

A jobbára tehetséges fiatalokra épülő Atalanta együttese az elmúlt években rendszeresen igazolt a többség számára ismeretlen játékosokat, akikből alapembert faragtak, és/vagy akár jelentős profittal adták tovább, mint legutóbb Timothy Castagnét a Leicester City-hez.