Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga hátvéddel erősített a Leicester City!-Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese bejelentette, hogy leigazolta az Atalantától Timothy Castagnet.

Timothy Castagne hivatalosan is a Leicester City játékosa lett. Ahogy arról mi is beszámoltunk, már korábban is arról cikkeztek, hogy a belga játékossal tervezi Brendan Rodgers pótolni a Chelseahez távozó Ben Chilwellt. Az nem derült ki, hogy pontosan mekkora összeget fizetett ki az angol csapat az Atalantának a játékosért, de a hírek szerint 25-30 millió euró körüli üzletről lehet szó. Az biztos, hogy Castagne 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá a klubbal.

A védelem és a középpálya mindkét oldalán bevethető játékost 2017 nyarán szerezte meg az Atalanta a Genktől 6,5 millió euróért. Castagne összesen 96 mérkőzésen lépett pályára az olasz együttes színeiben, amelyeken 8 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Tevékeny részese volt a bergamói klub bajnoki “felemelkedésének” az elmúlt szezonokban, valamint a legutóbbi BL negyeddöntős szereplésből is alaposan kivette a részét.