Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga játékost szemelt ki a Leicester City!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese Timothy Castagnet nézte ki Ben Chilwell helyére.

Ugyan korábban a PSG-t tartották az esélyesnek Timothy Castagne megszerzésére, most úgy néz ki, hogy a 24 esztendős futballista a Premier Leaguebe fog szerződni. A Sky Sports értesülései szerint ugyanis a Leicester City gárdája előrehaladott tárgyalásokat folytat az Atalantával a belga hátvéd ügyében. Mint ismert, a “Rókák” ezen a nyáron elvesztették Ben Chilwellt, aki a Chelsea együtteséhez szerződött, így az ő helyére mindenképp szeretnének valakit igazolni, erre pedig tökéletes megoldásnak gondolják Castagnet. Amennyiben mégsem sikerülne nyélbe ütni az üzletet, úgy a Leicesternek van B és C terve is. Egyik megoldásként Castagne csapattársát, Robin Gosenst nézték ki, míg a másik lehetőségként Nicolas Tagliaficot emlegetik.

A védelem és a középpálya mindkét oldalán bevethető játékost 2017 nyarán szerezte meg az Atalanta a Genktől 6,5 millió euróért. Castagne azóta 96 mérkőzésen lépett pályára az olasz együttes színeiben, amelyeken 8 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Szerződése még két évig köti a bergamói alakulathoz. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 18 millió euróra teszi.