Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-ellenfelétől igazolhat a PSG – sajtóhír

Megbízható források szerint úgy tűnik, hogy eldőlt az Atalanta egyik húzóemberének sorsa, ugyanis a bergamóiakat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kiejtő PSG készül őt leigazolni…

 

Gianluca Di Marzio megerősítette, hogy a Paris Saint-Germain számít a legnagyobb favoritnak Timothy Castagne leigazolására az Atalantától, miután a belga jobbhátvéd a két csapat egymás elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében végképp meggyőzte a francia klub elöljáróit.

A 24 esztendős belga válogatott védő a közelmúltban a La Derniere Heure nevű tévéműsorban mondta el, hogy nagyobb csapatok érdeklődését nem tudná visszautasítani, annak ellenére, hogy kiválóan érzi magát a bergamói klub alkalmazásában. Castagne három évvel ezelőtt szerződött a Genktől az Atalantához 6.5 millió euró ellenében, azóta az olasz csapat színeiben csaknem 100 tétmérkőzést játszott.

A tehetséges játékos szerződése jövő nyárig érvényes az Atalantánál, azonban a szakértők szerint 20 millió euróért készülnek most értékesíteni őt. Castagne játékjoga iránt a PSG-t megelőzően korábban többek közt a Leicester City és a Hertha BSC is komoly érdeklődést mutatott.