Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-től venne középpályást a Paris Saint-Germain

Eddig az AC Milan tűnt favoritnak a Chelsea játékosa kapcsán, most azonban a PSG is képbe került – Leonardo mindenképp meg akarja szerezni a középpályást.

Mint ismeretes, a Paris Saint-Germain kerete nem túl bő, ha a középpályát nézzük. Épp ezért fontos, hogy a sportigazgatóként dolgozó Leonardo hozzon néhány új embert, hogy meglegyen a létszám. Dele Alli kölcsönvétele egyértelműen ezért lenne fontos, valamint a Chelsea-ből elvihető Bakayoko is ugyanez a kategória.

Nem rég írtunk róla, hogy az AC Milan szeretné visszaszerezni a francia játékost, akit azonban nem szeretne olcsón elengedni az angol klub. Akkor 30 millió font körüli összegekről lehetett olvasni, most viszont a francia le10sport.com már 40-45 millió euróról ír. Úgy hírlik, hogy egy éves kölcsönvétel lenne 5 millióért, opciós joggal. A PSG így szeretne lecsapni a londoniak játékosára.

Vannak persze más kiszemeltek is Párizsban. Sergej Milinkovic-Savic, vagy Bennacer továbbra is célpontok, de ők majd csak egy későbbi átigazolási időszakban lehetnek elérhetőek – jelenleg nincs elég idő a szerződtetésükhöz.