Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ben folytatja a Barcelona védője – HIVATALOS

Újabb játékos távozott hivatalosan is a Barcelonából, miután a Premier League-ben szereplő Wolverhampton csapata hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Nelson Semedót.

Nelson Semedo immáron hivatalosan is a Wolves játékosa. A portugál jobbhátvéd egy 2023-g szóló szerződést írt alá, amelyben egy két éves hosszabbítási opciót is tettek. A klub arról nem adott hivatalos tájékoztatást, hogy mennyiért igazolták le, de egybehangzó sajtóértesülések szerint 30 millió eurót fizettek érte a katalánoknak. A játékos már a hétvégi, West Ham elleni bajnoki mérkőzésen akár debütálhat is.

“Azért választottam a Wolvest, mert ez egy kiváló csapat, amely kiváló futballt játszik. Tavaly egy kiemelkedően jó szezont futottak, és nagyon fontos csapat lett mind Angliában, mind Európában. Remélem, ez az év is hasonló jó dolgokat tartogat. Nuno egy remek edző, aki kiváló munkát végzett a csapattal. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogok tanulni tőle”

– nyilatkozta a portugál védő a Wolves hivatalos oldalának.

Semedo 2017-ben igazolt a Benficából Barcelonába 35 millió euróért, és azóta minden sorozatot figyelembe véve 124 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 2 gólt és 11 gólpasszt is jegyzett. A játékos a hivatalos közösségi oldalán már elköszönt a katalán együttestől.