Sokratis visszatérhet korábbi klubjához a Bundesligába – sajtóhír

Az Ágyúsok bekkjére nem számít a csapat trénere, Mikel Arteta, ennek következtében muszáj lesz továbbállnia még az átigazolási piac bezárta előtt, még akkor is, ha nem szeretne. 

Német sajtóinformációk szerint a Werder Bremen bejelentkezett az Arsenal középhátvédjének, Sokratisnak a játékjogáért. A görög hátvéd szerződése jövő nyáron lejár a londoni klubbal, így túladnának rajta, azonban nem tolongnak érte az együttesek, ami érthető, hiszen már 32 esztendős.

Egyetlen komoly jelentkező ezidáig a Bundesligában szereplő brémai alakulat, aki szívesen kifizetne érte 10 millió eurót is a hírek szerint. Sokratis jelenlegi piaci értékét 8 millió euróra becsülik, ennek következtében reális lehet érte a német klub által kínált összeg. A 90-szeres görög válogatott védő számára nem ismeretlen a közeg ugyanis korábban már volt a Werder Bremen játékosa, ahonnan a Borussia Dortmund csapatába igazolt, majd a BVB-től tette át székhelyét Londonba.

Sokratis az Arsenal színeiben a csapatnál eltöltött két idénye alatt minden versenysorozatot figyelembe véve 69 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken védő létére 6 gólt is jegyzett.