Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: szomorú véget ért a DAC tündérmeséje – videóval

Az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a felvidéki FC DAC 1904 együttese az osztrák LASK Linz személyében egy igazán kemény ellenféllel találta szemben magát…

 

Az FC DAC 1904 reményteli menetelése sajnálatos módon fájdalmasan fejeződött be az Európa-liga selejtezőjében, ugyanis a felvidéki gárda csütörtök este 7-0-s pofonba szaladt bele a LASK Linz vendégeként. Az esélyesebb osztrák alakulat már az első negyedóra végére kétgólos előnyre tett szert, de ekkor még nyoma sem volt annak, hogy ennyire sima vége lesz a mérkőzésnek. Aztán a második félidő első tíz perce alatt sajnos négyszer számoltak a tehetetlen Jedlicka kapusra és a szerdahelyi védelemre, miután durva szabálytalansága miatt a jobbhátvéd Blackman már a kiállítás sorsára jutott a 48. minutumban. A megpróbáltatásoknak pedig ezzel még nem teljesen volt vége, a hajrában még egy csereember is betalált, innentől kezdve már végképp csak a megváltó hármas sípszót várhatta Bernd Storck legénysége.

Kalmár Zsolt és Schäfer András egyaránt végig részese volt az elmúlt évek legsúlyosabb szerdahelyi fiaskójának, mely által sajnos egy biztatónak tűnő menetelés dicstelen véget ért.

LASK Linz – FC DAC 1904  7-0 (2-0)
Gólszerzők: Raguz (6., 16.), Filipovic (47.), Michorl (51.), Gruber (53.), Balic (55.), Sabitzer (77.) ill.
Kiállítva:ill. Blackman (48.)