Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: megvan a kulcs Partey megszerzéséhez

Habár eleinte úgy tűnt, hogy Thomas Partey az Arsenalhoz kerülhet, ám a tárgyalások már hónapokkal ezelőtt megrekedtek és sokáig szinte biztosnak tűnt, hogy a ghánai középpályás marad, ahol van. Egészen eddig.

Az Independent arról ír, hogy két klub is érdeklődik az Arsenal középpályása, Lucas Torreira iránt: az egyik az olasz Torino, a másik pedig az Atletico Madrid. Utóbbi az érdekesebb természetesen, hiszen ez esetben felmerülhetne egy játékoscsere, ami új lendületet adhatna a Partey-üzlet tárgyalásainak.

Az Arsenal két embertől szabadulna meg, és kettőt szeretne megszerezni a középpályára. Torreira mellett Guendouzi kapcsán várják az ajánlatokat; Thomas Partey mellett pedig a Lyon játékosa, Houssem Aouar a másik kiszemelt.

Az Atletico egyelőre szeretné eladni Hector Herrerát, aki iránt a West Ham érdeklődik – ha az megvan, csak akkor tudnak ajánlatot tenni Torreiráért. A Sky Sports arról is ír, hogy Partey kölcsönvétele is egy járható út lehet (vásárlási opcióval), valamint hogy a két célpont mellett olyan alternatívák is vannak az Arsenalnál, mint a Chelsea középpályása, Jorginho. Az átigazolási szezon október 5-én ér véget.