Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: Szoboszlai csapattársát is vinnék a védelembe

Kritikus a helyzet védőfronton az Evertonnál, mindenképp embereket kell szerezniük erre a posztra. A Salzburg játékosa is képbe került.

Ahogy arról már írtunk, Tomori és Todibo is képben van az Evertonnál, ahol alig akad bevethető ember a védelem közepében. A krízishelyzet megoldására még egy salzburgi játékos neve is felmerült, aki egy olcsó opció lenne és talán nagyot is húznának vele.

Jerome Onguene a francia Sochaux neveltje és 2017-ben szerződött a Stuttgarthoz, majd onnan, kölcsönvétel után került végleg a Red Bull Salzburg kötelékébe. A francia utánpótlás-válogatottakat az U20-ig végigjárta, felnőtt szinten azonban Kamerunt választotta a 22 éves futballista. Szoboszlai csapatában mára alapemberré vált és tavaly után idén is a Bajnokok Ligája csoportkörében bizonyíthatna – hacsak nem szerződik addig Angliába.

Angol sajtóhírek szerint az Everton mellett a szintén védőkre vadászó Fulham is érdeklődik. A Transfermarkt szerint Onguene piaci értéke nagyságrendileg 5 millió euró, vagyis PL-mércével aprópénzért lehetne megszerezni.