Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leeds ráhajtott az Udinese legjobbjára

Argentin válogatott játékossal erősítene a Leeds United, amely immár ismét a Premier League-ben vitézkedik, a kerete azonban még erősítésre szorul.

Többek között Edison Cavani neve is felmerült korábban, mint esetleges érkező a Leedsnél. Nagyratörő tervek tehát vannak, pénzügyileg azonban még nem minden olyan stabil, hogy sztárcsapatot építsenek Bielsáék.

Ez a probléma jelenleg az Udinese támadójának, Rodrigo De Paul szerződtetése kapcsán is. Az argentin játékos még 2014-ben került Európába, akkor a Valencia futballistája volt. Utána még egy fél szezont otthon töltött kölcsönben a Racingban, 2016-ban viszont végleg megváltak tőle a spanyolok: az Udinese vette meg mindössze 3 millió euróért.

Azóta 141 meccse van a Serie A-ban és az Udinese legjobbja lett. Minden bizonnyal el fogják adni őt hamarosan jó pénzért – már csak az a kérdés, hogy ki fizeti ki azt a 40 millió fontot, amit kérnek érte. A Leeds sajtóhírek szerint csak 25 milliót ajánl – ez is a probléma.

Ha nem jönne össze az angoloknak az üzlet, akkor a norvég Jens Petter Hauge érkezhet majd. De Paulnak pedig nem kell aggódnia, hiszen az AC Milan is szívesen szerződtetné.