Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiában esett a hétvége gólja (?) – VIDEÓ

Rendkívül fordulatos mérkőzést játszott a holland bajnokság (Eredivisie) harmadik fordulójának vasárnap déli programjában a Feyenoord együttese, amely végül be is gyűjtötte a három pontot, és született a mérkőzésen egy fenomenális találat…

A Feyenoord csapata esélyeshez méltóan, 4-2-es győzelmet aratott az ADO Den Haag ellen. Ennek ellenére a vendégek alaposan megnehezítették a rotterdamiak dolgát, hiszen korán vezetéshez jutottak, ám a hazai gárda fordítani tudott. A második félidő elején esett a fent látható találat, mely során a szögletnél előre húzódó fiatal argentin hátvéd, Marcos Senesi akrobatikus mozdulattal ollózott tökéletesen a kapus feje felett a hálóba. (A 23 éves labdarúgó mozdulata már-már Zlatan Ibrahimovicsot idézte, bár a különleges műfaj kimagasló zsenije jóval távolabbról szerezte emlékezetes találatát az angolok ellen.) Az ADO büntetőből még egyenlített, de a hajrában az egykori PSV-s Luciano Narsingh bevitte a három pontot érő találatot a Feyenoord javára, a 4-2-es végeredményt pedig Berghuis tizenegyese alakította ki.

Dick Advocaat csapata három forduló után 7 ponttal a közvetlen élmezőnyben helyezkedik el. Az Ajax hibátlanul vezeti a bajnokságot, a kettőből kettőt nyerő PSV Eindhoven pedig később lép pályára a mai nap folyamán.

Feyenoord – ADO Den Haag 4-2 (1-1)
Gólszerzők: Geertruida (27.), Senesi (57.), Narsingh (71.), Berghuis (84. – büntetőből), ill. Arweiler (11.), Pinas (69. – büntetőből)

A bajnokság aktuális állása

(Tabella: eredmények.com)