Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a fiatal francia középpályás majd csak jövőre csatlakozik

A Rennes ifjú csillaga egyelőre a Ligue 1-ben készül a következő szezonra, ahol várhatóan már a Real Madrid színeiben bizonyíthat – legalábbis jelenleg nagyon úgy néz ki.

Tavaly robbant be Franciaországban Eduardo Camavinga, aki a Rennes középpályásaként már 37 bajnoki meccset tudhat a háta mögött a Ligue 1-ben és bemutatkozott a francia felnőtt válogatottban – mindezt úgy, hogy még csak 17 éves. A belső középpályásként foglalkoztatott futballista alapember a klubjában és a spanyol sajtó szerint nyílt titok, hogy a Real Madridban folytatja majd.

Már a nyár elején is téma volt, hogy a Real elviheti, de hamar bejelentették, hogy egyelőre marad a Rennes-nél. Azóta persze sok minden történt, megjelent a kérők oldalán például a PSG is. A Marca szerint viszont a Real Madrid mostanra egyezségre jutott Camavingával: habár aláírt szerződés egyelőre még nincs, a játékos a Blancókat választotta és türelmesen vár arra, hogy náluk játszhasson.

A fiatal játékos nem is olyan rég kötötte meg első profi szerződését a Rennes-el, amely 2022 nyaráig szól. Várhatóan ezt meghosszabbítani már nem fogják. Épp ezért az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy majd csak jövőre vásárolja ki őt a Real, a franciák pedig elengedik egy jelképes összegért.