Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: Simeone újabb nagy dobásra készül idén!

Az Atlético Madrid kiütéses szezonkezdése a Granada ellen némi túlzással talán még Diego Simeone vezetőedzőt is meglepte, aki abszolút optimistán tekintett az új idény folytatása elé. 

“Az új szezon kimenetelét alapvetően több minden meghatározza majd: az elvégzett munkánk, a keret mélysége és persze a játékosok hozzáállása.” – Idézi az argentin trénert a Marca.

“Egy felszabadult csapatot láttam, amelynek a cserék is sok pluszt adtak. Marcos (Llorente) ereje, Vitolo minősége, vagy Thomas (Partey) tiszta játéka… és ott van még Luis Suárez is. Mindannyian tisztában voltak azzal, hogy a csapatért kell futballozniuk!” – Folytatta az érezhetően optimista hangulatú Simeone, aki kitért a tökéletesen debütáló, két gólt és gólpasszt is jegyző Luis Suárezre.

“A két gólja annyira nem is lepett meg, ellenben a gólpasszával, vagy a mozgásaival. Az érkezése érezhetően sokat dobott a csapaton, versenyhelyzet alakult ki. Sok múlik majd azon, hogy mindenki elfogadja azt a játékidőt, ami majd jut neki. Ha ez így lesz, egészen biztos vagyok abban, hogy versenyképesek leszünk idén. Aki ismer, tudja, hogy mindig is úgy építem fel a csapatomat, hogy mindenki tisztában legyen a szerepével.” – Így Simeone.

“Szezonról-szezonra az egészséges versenyhelyzetet keressük, és azt, hogy bővebb variációs lehetőségeink legyenek. Egy olyan játékos, mint Luis a puszta jelenlétével is lendít a csapaton, hát még akkor, ha egy jól működő, keményen dolgozó társasághoz csatlakozik. Most már nincs más dolgunk, mint meccsről-meccsre haladnunk, ahogy mindig is tettük.” – Tette még hozzá a “matracosok” trénere.