Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Koemant nem dühíti Suárez remeklése

Egyelőre még szoknia kell a szemnek azt, hogy Luis Suárez ezentúl nem a legendás gránátvörös-kékben, hanem az Atlético Madrid mezében ontja a gólokat. Az uruguayi csatár első madridi meccsen duplával és gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Ahogy arról beszámoltunk, nagyszerűen kezdte meg Atlético Madridos korszakát Luis Suárez. A 33 éves támadó nélkül egyelőre még a Barcelona is jól kezdett, más kérdés, hogy vajon jogos volt-e kiebrudalása a csapatból az új edző, Ronald Koeman kívánságára. Ráadásul ingyen.

A Barca tegnap esti, Villareel elleni könnyed győzelmét követően nyilatkozgatott Koeman. Természetesen a holland trénert gyorsan megtalálták az újságírók a Suárez-témában is. A klubot korábban játékosként is szolgáló szakember pedig igyekezett higgadtan reagálni:

„A mi munkánk nem abból áll, hogy más csapatokra gondoljunk. Tudjuk, hogy ő remek játékos. Nem leszünk nagyon boldogok, ha nem szerez gólt, és nem leszünk szomorúak sem, ha gólt szerez. Sok szerencsét kívánok neki, de amit el kell végeznünk, az a mi munkánk és az észrevétele annak, hogy mit csinálunk jól és mit rosszul.”

– fakadt ki, Koeman.