Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nemzetek Ligája: megsérült a szerbek alapembere

A Hertha elleni Bundesliga-találkozó 15. percében Jordan Torunarighával, a hazaiak középső védőjével ütközött össze a szerb Filip Kostic. Az Eintracht Frankfurt támadóját azonnal le is cserélte Adi Hütter, a vendégek vezetőedzője, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy Kostic nem szenvedett keresztszalag-szakadást, csak meghúzódtak a szalagok, de így is többhetes kényszerpihenő vár rá.

A hírt az Eintracht Frankfurt után a Szerb Labdarúgó Szövetség is megerősítette, hozzátették, Ljubisa Tumbakovic, a válogatott szövetségi kapitánya nem számíthat Kostic-ra, a válogatott oszlopos tagjára a Norvégia elleni Eb-selejtezőn. A támadó október 11-én Belgrádban a Magyarország elleni találkozón sem léphet pályára, és kihagyja a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést is, amelyet három nappal a belgrádi találkozó után rendeznek Isztambulban.

Szerbia két forduló után egy ponttal a csoport utolsó helyén áll, igaz, a törökök csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a szerbeket. A csoportot Oroszország vezeti hat ponttal, Magyarország három ponttal a második.