Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Összeállhat a Suárez – Cavani csatárduó? – Sajtóhír

A madridi As című sportnapilap egy elsőre meglepőnek, de nem lehetetlennek tűnő elmélettel állt elő az átigazolási hajrában. 

Az As szerint ugyanis a Paris Saint-Germain együttesénél lejáró szerződése miatt szabad-ügynökké váló Edinson Cavani esetében továbbra is képben van az Atlético Madrid, amely könnyen lehet, hogy Diego Costát küldené éppen Párizsba.

Amennyiben Costa távozna, az Atléticonak lehetősége nyílna anyagi és szakmai szempontból egyaránt Cavani megszerzésére, aki így a válogatott után ismét Luis Suárez oldalán szerepelhetne.

Az As szerint egyébként a PSG-t is érdekelné Diego Costa megszerzése, csakhogy a már így is magas játékos-fizetések, valamint az UEFA Financial Fair Play-szabályzatának betartása miatt a francia sztárcsapatnak játékos(oka)t kellene eladnia, hogy a keretben helyet csinálhassanak a spanyol válogatott támadónak.

Ahogyan az As fogalmaz, az Atlético szemszögéből nézve egyértelműen Diego Costa távozásán állhat vagy bukhat Edinson Cavani megszerzése az október 5-ei piaczárás előtt.