Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: az Atlético Madrid támadója az új kiszemelt – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Bayern München lecsapna az Atlético Madrid mellőzött támadójára, Thomas Lemarra. 

A német Bild információi szerint a Bayern München még az átigazolási ablak bezárása előtt szeretné elhozni kölcsönbe Thomas Lemart az Atlético Madridból. A spanyol csapat azonban szeretne megszabadulni tőle, és legszívesebben végleg eladná a játékost.

A francia szélső hatalmas tehetségként érkezett a madridi csapathoz 2018-ban 70 millió euróért az AS Monacótól. Lemar azonban nem kapott sok lehetőséget Diego Simeonétől, amikor meg végre pályán lehetett, közel sem mutatta meg azt, amiért leigazolták. Az előző szezon különösen rosszul sikerült a számára, mivel minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen csak 1140 percet játszott, ezeken pedig sem egy gól, sem pedig egy gólpassz nem jött össze neki.

Most a Bayern München ránthatja ki a gödörből a francia játékost, ahogy azt korábban tette a La Liga más mellőzöttjeinél is, mint például Alvaro Odriozolánál vagy éppen Philippe Coutinhónál.

A nap folyamán a Sky Sports tudósítója, Fabrizio Romano még ezt is lehozta, hogy az RB Leipzig is szívesen látná Lemart a csapatában.