Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Schalke 04 új edzője – HIVATALOS

David Wanger menesztése után a német bajnokság (Bundesliga) új szezonját két vereséggel kezdő Schalke 04 csapata a szerda délutáni órákban kinevezte újdonsült vezetőedzőjét…

Az újabban a Bundesliga pofozógépének számító Schalke 04 csapata a szerdai napon megerősítette, hogy a jövőben Manuel Baum lesz a csapat új edzője. A 41 éves tréner korábban a német U18-as válogatottat irányította, míg 2016 decembere és 2019 áprilisa között az élvonalban szereplő Augsburg szakmai munkájáért volt felelős.

A nagy múltú gelsenkircheni együttes hónapok óta elképesztő pokoljárást produkál, így tulajdonképpen az is meglepetés volt, hogy ilyen sokáig türelmesek voltak elődjével. A csapat az idei szezon nyitófordulójában megsemmisítő, 8-0-s vereséget szenvedett el a Bayern Münchentől, majd szombaton az első hazai mérkőzésén 3-1-re kapitulált a tavaly az élvonalbeli tagságát csak osztályozón megtartó Werder Bremen ellen, így jelenleg sereghajtó a Bundesligában.

A Schalke negatív klubrekorddal bír zsinórbeli 18 nyeretlen mérkőzésével, miután az elmúlt idényt egymást követő 16 győzelem nélküli meccse zárta – a koronavírus-járványt követő újrakezdés után egyetlen egyszer sem diadalmaskodtak. A kék-fehérek utoljára január 17-én nyertek a bajnokságban a Borussia Mönchengladbach ellen.