Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Az új igazolás ügynöke máris kritizálta a klubot!

A “vörös ördögök” eddigi egyetlen nyári igazolása, Donny van de Beek ügynöke máris kritikus véleményt fogalmazott meg a holland középpályás új klubjával kapcsolatban. 

Mint ismert, a 23 esztendős játékos nagy reményekkel szerződött az Old Traffordra, és bár nagyon korai lenne véleményt fogalmazni teljesítményével kapcsolatban, van de Beek helyzetét nehezíti, hogy az MU eddigi 3 tétmeccséből mindössze egy Ligakupa találkozón volt a kezdőcsapat tagja. Mindez már most szemet is szúrt a játékos ügynökének, Sjaak Swartnak, aki nem is rejtette véka alá véleményét.

“Donny mint cserejátékos? Egyáltalán nem tetszik amit látok!” – Idézi a holland VoetbalPrimeur a Sjaak Swartot.

“Nem is értem, hogyan cserélhették be 4 percre (legutóbb a Brighton elleni bajnokin – a szerk.)… Jobb lett volna ha inkább a kispadon hagyják! Bár ennyi idő alatt is hozzátette a magáét a büntető előtt… A Manchester United normális esetben elveszítette volna ezt a találkozót, körülbelül 7-1-re, hiszen a Brighton 5 kapufát is lőtt. A Brightonról beszélünk, akiknek jó csapatuk van, de az MU-val nem történhet meg ilyen!” – Tette még hozzá van de Beek ügynöke, akinek a szavaira lényegében már válaszolt is Ole Gunnar Solskjaer menedzser.

“Donny top-játékos, aki nagy erőssége lesz a csapatunknak. Jobban kellene őt tisztelni pusztán azért, mert még nem játszott sokat. Arra koncentrálunk, hogy versenyképes csapatot alakítsunk ki, ahol egészséges versenyhelyzet alakul ki a játékosok között.” – Idézi a norvég menedzsert a goal.com. Solskjaer egyébként nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy van de Beek nem vált azonnal az MU alapemberévé, hiszen ahogy mondta, még csapatának igazán össze kell állnia a rövid pihenő és felkészülés után.