Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman elmondta, milyen posztra akar még igazolni!

Az FC Barcelona trénere, Ronald Koeman a Celta Vigo (21:30, Tv: Spíler 2)előtt meccset megelőzően tartott sajtótájékoztatóján a klub átigazolási terveiről is beszélt a sajtónak. 

“Ismerjük az anyagi határainkat. Két-három pozícióban dolgozunk az erősítéseken. Jelen pillanatban semmi sem biztos. Keményen dolgozunk egy minél erősebb és versenyképesebb keret kialakításán, de ha nem sikerül igazolnunk, akkor sem leszek elégedetlen, hiszen egyáltalán nem tudnék panaszkodni az itt lévő játékosaimra.” – Idézi Koemant a Sport című katalán lap.

A holland mester a sajtóeseményen nem kerülhette el, hogy megkérdezzék a Barcával legtöbbet emlegetett két játékosról, Eric Garciáról és Memphis Depayról is.

“Középhátvéd poszton kissé szűkösen vagyunk, így Piqué, Lenglet és Araujo mellé Santi Migot is felhívtuk a B-csapattól. Egyértelmű, hogy erősítésre szorulunk ezen a poszton!” – Így Koeman Eric Garcia kapcsán, majd kitért egy hasonlóan sejtelmes válasszal Depay szerződtetésére is.

“Szeretném, ha egy adott posztra 2-3 játékosom lenne. Messi vagy Griezmann tud a kilences poszton játszani, ahogyan Martin Braithwaite is. Talán Martin az, aki igazán otthon érzi magát ezen a poszton… Már csak utóbbi miatt is szeretnénk csatárt igazolni.” – Fogalmazott a katalánok trénere.