Eldőlt, hol játssza a hazai BL-mérkőzéseit a Ferencváros – HIVATALOS

Miután a Ferencváros csapata a norvég Molde elleni továbbjutással bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, felmerült a lehetőség, hogy nagyobb stadionban játssza hazai BL-mérkőzéseit…

 

A Ferencváros csapata hivatalos oldalán keresztül erősítette meg, hogy a Bajnokok Ligája főtáblás mérkőzéseit is saját stadionjában, a Groupama Arénában fogja megrendezni.

Az FTC közleménye szerint sok szurkolóban felvetődhetett a kérdés, hogy amennyiben az UEFA engedi nézők előtt megrendezni a mérkőzéseket, akkor a csapat a saját stadionjában, a Groupama Arénában vagy a nagyobb befogadóképességű Puskás Arénában játssza-e a hazai találkozóit.

Ebből kifolyólag a klub vezetősége felvette a kapcsolatot a Puskás Arénával, amelynek vezetősége bár rendkívül segítőkész és konstruktív volt, de arról értesítette egyesületünket, hogy technikai okokból mindhárom hazai BL-összecsapásunkat nem tudnánk náluk megrendezni. Ezért végül a zöld-fehérek vezetése úgy döntött, hogy a Groupama Aréna marad a csapat otthona a BL-főtáblás találkozók során is.