Real Madrid: “A szezon csak most kezdődött!” – Figyelmeztetett Zidane

Mint ismert, a Real Madrid minimális különbséggel, de újabb meccset nyert a La Ligában a Real Valladolid ellenében. A blancók trénere, Zinedine Zidane ha nem is lehetett maximálisan elégedett a lefújást követően, a győzelem fontosságát és csapata hozzáállását hangsúlyozta.

“Egy szervezett és erős csapat ellen játszottunk, amely nagyon jól védekezett. Keményen megdolgoztunk ezért a sikerért. Még csak most kezdődött a bajnokság, így a három pont megszerzése a legfontosabb! Nem játszottunk briliánsan, ezt el kell fogadnunk, és így is tesszük. Tudjuk, hogy sok mindenben kell fejlődnünk, de biztos vagyok abban, hogy fejlődni is fogunk!” – Idézi a Real hivatalos honlapja Zidane meccs utáni szavait.

“Az első félidőnk nagyon nem sikerült, így változtatnunk kellett. Megesik az ilyen, ahogy az is, hogy nem játszhatsz tökéletesen meccsről-meccsre. Meg vannak a megfelelő játékosaink, így készen állunk változtatni. A második félidőben már jobban tetszett, amit láttam: nyomást tudtunk gyakorolni, több labdát szereztünk, és a gól is megjött. Örülünk az újabb győzelemnek!” – Folytatta a blancók trénere, külön kiemelve még, hogy nagyon fontos volt, hogy meg tudták őrizni kapujukat a bekapott góltól.

“Ahogy már mondtam: A szezon éppen hogy elkezdődött, így ki kell élveznünk, hogy meccseket nyerünk!” – Hangsúlyozta még egyszer Zidane.