Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszautasította a MU-t a Juventus játékosa – sajtóhír

Nagyon úgy néz ki, hogy a Juventus csapata képtelen lesz véghez vinni régóta vágyott kiszemeltje leigazolását, mert ennek érdekében meg kéne szabadulnia létszámfeletti szélsőjét, aki azonban újabb angol csapatot utasított vissza…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál információi szerint a Wolves után a Manchester United érdeklődését is elutasította a Juventus által eladásra szánt Douglas Costa, mert a brazil szélső továbbra is maradni szeretne a torinói klub alkalmazásában. Mint ismeretes, csapata azért szeretne túladni rajta, hogy leigazolhassa a jóval fiatalabb Federico Chiesát a Fiorentinától.

A 30 éves brazil szélső 2017-ben a Bayern München csapatától kölcsönben került a torinóiakhoz, azóta már véglegesítették, és az elmúlt három idényben együttesen 101 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. Posztján bár rendkívül fontos szereplőnek számít, Cristiano Ronaldóék mögött jobbára csak csereként kap lehetőséget, és az általános vélekedés szerint már csak ezért is próbálná ki magát máshol.

A Juvéhoz még egy évig köti szerződés, de a torinóiaknál bekövetkezett változások következtében a jövőben már nem ragaszkodnak hozzá minden áron. Ugyanakkor a brazil szélső gyakran bajlódik sérülésekkel, az elmúlt szezonban például csak 23, az azt megelőzőben pedig mindössze 17 bajnokin tudott edzője rendelkezésére állni fizikai állapotából kifolyólag.