Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából erősít a Hamburg

A Bayern München csapatából kiszoruló, Sven Ulreich, hamarosan aláírhat a másodosztályú Hamburghoz. Alexander Nübel leigazolásával, már csak harmadik a kapusok rangsorában a bajor gárdánál.

A Bild információ szerint a Hamburg mindössze 2 millió eurót fizet a rutinos kapusért, aki 3 évre ír alá.

Ulreich korábban jelezte, szeretne egy olyan klubba igazolni, ahol első számú kapusként számolnak vele. Hamburgban erre minden esélye meg lesz, hiszen a HSV keretén lévő másik két kapus, Fernandes és Mickel sem említhető egy lapon Ulreich-kel.

A most 32 évesen a német másodosztályba igazoló kapus pályafutása, egészen másképp is alakulhatott volna. A 2017-2018-as szezonban a sérülése miatt hosszú időt kihagyó Neuer helyén bizonyíthatta kvalitásait és remekül védett egész szezonban. Viszont a Bajnokok Ligája-elődöntőjében a Real Madrid ellen óriásit hibázott és ezzel bukta a VB szereplést is, amit annyira talán nem is bán, hiszen a német válogatott a csoportjából sem jutott tovább.

A Hamburg végre szeretne visszakapaszkodni a Bundesligába. A nagy múltú német klub 2018-ban esett ki az első osztályból, ahol annak megalapítása óta folyamatosan szerepelt.