Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadta védőjét a Tottenham – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a több játéklehetőség érdekében a Tottenham együttes a mostani idényre a spanyol bajnokság (La Liga) egyik megbízható csapatához irányította tehetséges védőjét…

 

A Tottenham együttese vasárnap délelőtt hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a következő szezonra kölcsönadja Juan Foyth játékjogát a Villarreal csapatának, egyúttal 2023-ig megújította az argentin hátvéd szerződését, tehát egy év múlva bizonyosan visszavárják őt.

A 22 esztendős hátvéd három évvel ezelőtt mintegy 8 millió font ellenében igazolt az Estudiantes La Plata csapatától a Spurshöz, és a 2018-2019-es szezonban 15 találkozón számoltak vele, ám az elmúlt idényben mindösszesen hét pályára lépés jutott neki. José Mourinho irányítása alatt abszolút parkolópályára került, és a portugál mester ebben az idényben még be sem nevezte őt a mérkőzésekre, így borítékolható volt, hogy megpróbálnak kölcsönben máshol lehetőséget keresni számára.

Foyth fiatal kora ellenére 2018 óta az argentin felnőtt válogatottban is rendszeres kerettagnak számít, már 10 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt.