Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: hazai vereséggel debütált az új holland kapitány

Ezen a mérkőzésen debütált a holland válogatott élén, Frank de Boer, a több, mint egy éve veretlen Mexikó ellen. A mexikói csapat legutóbb 2019 szeptemberében kapott ki az argentinoktól. Igaz azóta csak a CONCACAF-zóna kis csapataival mérkőztek meg.
Az első félidő kiegyenlített küzdelme hozott, még úgy is, hogy a mexikóiaknak nem volt kaput eltaláló lövése.
A folytatásban a félidőben beállt Aké hozott össze egy büntetőt az ellenfélnek, amit Raúl Jimenez értékesített is. A második játékrészben a hollandoknak a meccs hajrájáig kaput eltaláló lövése sem volt. A végén Depay, még egy kapufát is lőtt, de az eredmény nem változott.

Hollandia – Mexikó 0-1 (0-0)
Vezette: Srdjan Jovanovic (szerb) Helyszín: Amszterdam, Johan Cruijff Aréna
Gólszerzők:ill. Jimenez (60.- büntetőből)
Sárga lapok: Wijndal (58.), Stengs (78.), Veltman (90.+3) ill. Rodriguez (55.), J. dos Santos (68.), Herrera (70.), Araujo (90.+4)
Kiállítás: – ill.

Hollandia: Krul – Hateboer, de Vrij (Veltman 46.), van Dijk (Ake 46.), Wijndal (Promes 85.) – Wijnaldum (de Roon 63.), van de Beek, Koopmeiners – Berghuis (Stengs 63.), Depay, Babel (L. de Jong 63.) Szövetségi Kapitány: Frank de Boer

Mexikó: Talavera – Rodriguez, Montes, Moreno (Araujo 87.), Gallardo – Herrera (Govea Solorzano 80.), Alvarez (Romo Barron 77.), Guardado (J. dos Santos 62.) – Corona, Jimenez (Martin 77.), Pizarro (Pineda 62.) Szövetségi Kapitány: Gerardo Martino

Két, már Eb résztvevő gárda találkozott egymással Gdanskban. A lengyel csapat egy félidő alatt eldöntötte a találkozót. A West Brom játékosa, Kamil Grosicki 38 perc alatt triplázott. A második félidőben a lengyelek két sztár csatára, Milik és Piatek is betalált, a finnek részéről csak a szépítés sikerült. A lengyelek Robert Lewandowski nélkül is simán nyertek.

Lengyelország – Finnország 5-1 (3-0)
Vezette: Michal Ocenas (szlovák) Helyszín: Gdansk, Stadion Energa Gdansk
Gólszerzők: Grosicki (9., 18., 38.), Piatek (53.), Milik (87.) ill. Niskanen (68.)