Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol válogatott hálóőrrel erősíthet a Liverpool! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool gárdája Jack Butlandet szeretné leigazolni a kapusposzt megerősítésére.

Alisson kiesése komoly problémát okozott a Liverpool gépezetében. Adrián folyamatos hibái és a “Vörösök” legutóbbi 7-2-es Villa Parkban elszenvedett veresége miatt Jürgen Klopp mindenképp szeretne egy másik portást is leigazolni, amíg a brazil vissza nem térhet, ez pedig nagyjából november közepére/végére tehető. A szigetországon belül még péntekig van lehetőség játékosokat igazolni, ezt tudná kihasználni a Pool edzője.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német mester megoldásként a Stoke City korábbi angol válogatott hálóőrét, Jack Butlandet nézte ki. A 27 esztendős kapus jelenleg a “Fazekasoknál” is csak második a sorban, miután Adam Davies kiszorította őt a kapuból. Butland legutóbb még júliusban lépett pályára a Stoke színeiben, amikor a Leeds ellen 5-0-ás vereséget szenvedtek. Szerződése jövő nyárig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 6,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.