MLS: még egy Higuaín igazolt Beckham csapatához – HIVATALOS

Gonzalo Higuain szerződtetése után az MLS-ben az első szezonját töltő Inter Miami együttese a szombati napon bejelentette, hogy leigazolta a Juventus egykori klasszisának bátyját is…

 

Az Inter Miami csapata szerződtette Gonzalo Higuaín bátyját, Federico Higuaínt, így a két testvér immár egy csapatban játszhat Floridában, miután az idősebbik fivér az átigazolását kérte a DC United együttesénél, hogy öccsével egy klubban szerepelhessen.

A 35 éves irányító 2012 óta játszik az MLS-ben, 217 mérkőzésen 60 gólt szerzett és 68 gólpasszt adott. Annak idején Columbus Crew-ban mutatkozott be, és nyolc idényt ott is töltött, mielőtt az idén a DC Unitedhez szerződött. Pályafutása során korábban számtalan argentin csapat mellett Törökországban és Mexikóban is futballozott.

A David Beckham által alapított Inter Miami együttese mérsékelten kezdte szereplését fennállása első MLS idényében, de most egymást követő két sikerével megkezdte a felzárkózást és már a 14 csapatos keleti konferencia 11. helyén tanyázik, elérhető közelségben a rájátszáshelyektől.