Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United januárban is lemarad kiszemeltjéről – sajtóhír

A Vörös Ördögök már hónapok óta ostromolják a Borussia Dortmund együttesét kiszemeltjük megszerzésével kapcsolatban, és még a sok elutasítás ellenére sem tettek le róla.


A Manchester United folyamatosan tapogatózik a Borussia Dortmund vezetőségénél Jadon Sancho játékjogát illetően, viszont eddig sikertelenül. Azonban nagyon úgy néz ki ezután is így lesz, mivel a Sárga-feketék kijelentették, hogy egyik legjobbjuk nem eladó a téli átigazolási időszakban sem, a Bild értesülései szerint.

A forrás úgy tudja, hogy a Vörös Ördögök már 120 millió eurót és egyéb nagyon kedvező bónuszokat sem sajnálnának érte, ebből is látszik, hogy mindenképpen megakarják őt szerezni. A BVB vezetősége ellenben januárban nem szeretne túladni a 20 éves angol szélsőn, nyáron elgondolkoznának az eladásán, de csak akkor, ha a játékos maga kérné a távozását.

Sancho a hírek szerint nagyon jól érzi magát a Dortmundál és egyelőre nem gondolkozott a távozáson, csak a jelenlegi csapatára koncentrál és címeket szeretne nyerni.