Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Élre álltak a Lengyelek az 1. csoportban ! – videóval

Az A-Liga 1. csoportjának 4. fordulójában a két fő esélyes, Olaszország és Hollandia nem jutott dűlőre egymással, míg a lengyelek egy korai kiállításnak köszönhetően simán legyőzték Bosznia-Hercegovinát.

Igen kiegyenlített volt az első félidő Olaszország és Hollandia összecsapásán. A vezetést a hazaiak szerezték meg, miután Barella kiugratta Pellegrinit, aki nem hibázta el a ziccert, 1-0! Nagyjából 10 perccel később összejött az egyenlítés a hollandok számára. Egy beadást követően az első lövést még blokkolni tudták az olasz védők, de utána van de Beek már a kapuba talált, 1-1! A második játékrészben az olaszok birtokolták többet a labdát, de a hollandok dolgoztak ki több helyzetet. Az eredmény azonban nem változott, ezzel Olaszország továbbra is veretlen maradt a Nemzetek Ligájában.

Olaszország – Hollandia 1-1 (1-1)
Helyszín
: Gewiss Stadion Vezette: Anthony Taylor
Gólszerzők: Pellegrini (16’) ill. van de Beek (25’)
Sárga: Verratti (23’), D’Ambrosio (80’), Kean (90+3’) ill. –
Kiállítás: – ill. –

Olaszország: Donnarumma – Spinazzola, Chiellini, Bonucci, D’Ambrosio – Barella, Jorginho, Verratti (Locatelli 56’) – Pellegrini (Pellegrini 73’), Immobile, Chiesa (Kean 55’) Szövetségi kapitány: Roberto Mancini

Hollandia: Cillessen – Hateboer, de Vrij, van Dijk, Ake – van de Beek, de Jong, Blind (Veltman 77’) – Wijnaldum, de Jong, Depay (Babel 90+2’) Szövetségi kapitány: Frank de Boer

A mérkőzés összefoglalója:

 

Már a 15. percben eldőlt a lengyelek mérkőzése, miután a vendégeknél kiállították Ahmedhodzicot. A játékrész végére a hazaiak érvényesítették is emberfölényüket, előbb Lewandowski, majd a hosszabbításban Linetty talált be. A második félidő elején Lewandowski ismételten mattolta Sehicet, amivel végleg eldöntött minden kérdést. Ezt követően a lengyelek már nem diktáltak akkora iramot, lemenedzselték a hátralévő időt, a győzelemmel pedig átvették a vezetést az 1. csoportban.

Lengyelország – Bosznia-Hercegovina 3-0 (2-0)
Helyszín:
Stadion Miejski we Wroclawiu Vezette: Craig Pawson
Gólszerzők: Lewandowski (40’, 52’), Linetty (45+1’) ill.
Sárga: Klich (20’), Bednarek (36’) ill. Pjanic (15’), Kolasinac (44’), Hajradinovic (83’)
Kiállítás: – ill. Ahmedhodzic (15’)

Az A-Liga 1. csoportjának állása: