Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo gratulált Neymarnak, miután megdöntötte a rekordját

Miután mesterhármasával Brazília legyőzte Perut, Neymar a brazil válogatott második legeredményesebb gólszerzője lett. Ehhez gratulált most Ronaldo Nazario, mivel az ő rekordját döntötte meg a PSG támadója. 

Neymar a Peru elleni találataival a 103. mérkőzésén már 64 gólnál tart a brazil nemzeti csapatban, amellyel két találattal megelőzte Ronaldót. A PSG támadója előtt már csak Pelé áll 77 góllal.

A korábbi Real Madrid és Inter játékos most a hivatalos Instagram-oldalán gratulált Neymarnak a rekordja megdöntéséért.

“Minden tiszteletem a tiéd Neymar. Sokat játszol, gólpasszokat és passzokat adsz, cselezel és gólt is szerzel. A határ számodra csak a csillagos ég. Most repülj, fiam! A történelmet te írod, és micsoda történelem ez! Egy egyre teljesebb és érettebb játékos vagy. Egy sztár! Én csak tudom, hogy milyen teher a sárga mez, és tudom, hogy a pályán kívüli nyomás kezelése még nagyobb kihívás, mint maga a játék. És most mondd meg nekem: honnan jöttünk, és merre tartunk…ki fogja megmondani nekünk, hogy mi a lehetetlen? Bízz az ösztöneidben, mert a te tehetségeddel senki nem tud visszahúzni. Még rengeteg rekord van, amit meg kell döntened, és sok helyen kell még otthagynod a lábnyomodat. Büszke vagyok arra, hogy egy brazilt a csúcson láthatok!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Todo o meu respeito por ti @neymarjr ! Joga muito, dá assistência, toca, dribla e goleia. O céu é o limite. Voa, moleque! Que história linda você está escrevendo. Um jogador completo e cada vez mais maduro. Craque! Sei o quanto a amarelinha é pesada e lidar com a pressão fora de campo, às vezes, é mais desafiador do que a própria bola no pé. Agora me diga você: da onde viemos, onde chegamos… quem vai nos dizer o que é impossível? Siga confiando nos seus instintos porque o talento é seu e ninguém pode tirar de você. Tem muito recorde pra superar e as suas marcas pra deixar. Orgulho de ver um brasileiro no topo!

Ronaldo (@ronaldo) által megosztott bejegyzés,