Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: nem bírt egymással a Honvéd és a Vidi

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Honvéd a Fehérvár FC-t fogadta a Hidegkuti Nándor Stadionban. Izgalmas mérkőzést játszottak egymással a csapatok, hiába futballozott fölényben a Vidi, a Honvéd nem adta fel, és döntetlenre mentette a találkozót.



Az első félidőben a játék képét tekintve a Vidi játszott fölényben, és az első helyzetek is az ő nevükhöz és különösen Zivzivadzéhez fűződtek, csak a helyzetkihasználással voltak problémáik. A Honvéd hiába tudott többször is labdát szerezni, a passzaik pontatlanok voltak. Már úgy tűnt, hogy a játékrész gól nélkül zárul, amikor szinte a semmiből a 46. percben megszerezte a vezetést a Honvéd. Gazdag szabadrúgása a felső kapufát találta el, majd a kipattanó labdát Balogh Norbert váltotta gólra .

A második félidőben, a gól után a Honvéd felszabadultabban játszott, de veszélyesebb helyzetei továbbra is a Fehérvárnak voltak. Ezt a kisebb fölény sikerült is gólra váltania a vendégeknek a 65. percben. Petrjak adta előre a labdát Negónak, aki közvetlen közelről tisztán lőhetett a kapuba. Innentől kezdve pedig elkapta a fonalat a Vidi, és a 67. percben a vezetést is megszerezte. Gólpassza után Petrjak gólt is szerzett, miután középről tekerhette be a labdát a jobb felsőbe. Itt azonban még nem adta fel a Honvéd, és a 74. percben egyenlített egy kapushiba után. Rosszul jött ki Rockov a beívelt lövés után, majd Traoré fejjel az üres kapuba bólintotta a labdát. A Vidi ezzel már nem tudott mit kezdeni, így a lefújáskor sem változott az eredmény.

Budapest Honvéd – MOL Fehérvár FC: 2-2 (1-0)
Gólszerzők: Balogh (45+1.), Traoré (74.) ill. Nego (65.), Petrjak (67.)
Sárga lap: Szendrei (58.), Lovric (76.), Ugrai (79.) ill. Nikolov (59.)
Kiállítás: – ill. –

A forduló eddigi eredményei és további programja:

Péntek:
Kisvárda – Ferencváros: 0-2

Szombat:
Budafok – Diósgyőr: 2-1
Újpest – Mezőkövesd: 1-0
Puskás Akadémia – MTK: 0-3

Vasárnap:
Paks – Zalaegerszeg: 3-1
Budapest Honvéd – MOL Fehérvár FC: 2-2

A bajnokság jelenlegi állása:

A góllövőlista jelenlegi állása: