Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: hamarosan szerződést hosszabbíthat az angol gólvágó – sajtóhír

Az elmúlt idényben ontotta a gólokat a csatár, de már idén is van négy találata, csapata pedig egy új szerződéssel hálálná meg ezt neki.


A Southampton megkezdte a tárgyalásokat játékosának, Danny Ingsnek a szerződésének meghosszabbításáról, angol sajtóinformációk szerint. Jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól a 28 éves támadónak, piaci értéke pedig felkúszott 20 millió euróra a tavalyi remek idénye végett, a mértékadó transfermarkt.de szerint.

Az új kontraktusa 2024-ig szólna és úgy hírlik, hogy a fizetése jócskán megnövekedne a tavalyi Premier League szezonban 22 gólt jegyző csatárnak. Ings a 2020/21-es kiírást is kiválóan kezdte, ugyanis öt bajnoki mérkőzésen már négy gólnál jár.

A háromszoros angol válogatott támadó 2018-ban került kölcsönbe a Southamptonhoz a Liverpooltól, majd tavaly nyáron végleg megvásárolták őt 22 millió euró ellenében, és nagyon úgy tűnik, hogy kiváló vásárt kötöttek vele, mert leigazolása óta ontja a gólokat. Összesen 73 mérkőzésen jutott szóhoz a Szenteknél, amelyeken 37 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.