Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Isconak követnie kellene James Rodriguez példáját!”

A korábbi legendás brazil karmester, Rivaldo igen markáns véleményt fogalmazott meg Isco és a Real Madrid kapcsán. 

Rivaldo szerint ugyanis Isconak rá kellene ismernie, hogy bármennyire is ragaszkodik a Real Madridhoz, karrierje érdekében meg kellene hoznia azt a döntést, amelyet James Rodriguez is meghozott!

Mint ismert, James valósággal kivirágzott a Premier League-ben az Everton együttesénél, amelynek színeiben 3 gólt és 4 gólpasszt jegyez első hat mérkőzésén (…) Isco eközben 147 percet futballozott az új idényben, sem gólja, sem pedig gólpassza nincs (…)

Rivaldo szerint a korábbi Malága-játékosnak fel kellene ismernie, hogy itt az ideje az újrakezdésnek!

“Isco szép időszakokat élt meg a Real Madridnál, többször is fontos tagja volt a csapatnak, de ez nem valószínű, hogy újra megismétlődik már vele. Talán itt az idő, hogy James helyzetéből is kiindulva, ráismerjen arra, hogy mennyire is pozitív hatással járhat a változás!” – Idézi Rivaldot a Marca.

“James valósággal ellopta a show-t Angliában! Nem lennék meglepve, ha Isco az ő példáját követve a közeljövőben a távozás mellett döntene! Elnézve James boldogságát és újjászületését a pályán, ha Zidane továbbra sem számol majd alapemberként Iscoval, lépnie kell!” – Tette még hozzá a korábbi Aranylabdás klasszis, aki vélhetően nincs egyedül ezen véleményével!